Енергоефективність – це важливо!

Енергоефективність – це важливо!

У Сєвєродонецькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості 4 квітня 2016 р. рамках реалізації Плану просвітницької діяльності в галузі енергоефективності Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який фінансується Європейським Союзом та Програмою Розвитку ООН, за підтримки міського відділу освіти відбулась низка семінарів для учнів та вчителів с. Петрівське Луганської області та м. Сєвєродонецьк. Представник Ресурсного Центру сталого розвитку Східноукраїнського Національного університету (діяльність якого підтримує Проект ЄС/ПРООН МРГ), кандидат технологічних наук Жидков Андрій Борисович підготував матеріал, де гармонійно поєдналась теорія з практичною роботою.

" src="/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spacer.gif" title="<--break-->">Піднімались питання шкідливого впливу енергетики на довкілля, вичерпаності ресурсів, діти та дорослі висловлювали свої роздуми про непродуктивні втрати енергії в домогосподарстві та загальні шляхи їх усунення, енергозбереження при організації освітлення оселі тощо.

Лабораторне дослідження ефективності різних освітлювальних приладів переконливо показало важливість цього питання. Діти з цікавістю проводили розрахунок економії електроенергії та заощадження коштів. Наприкінці усі дійшли висновку, що не дивлячись на складність та серйозність питань енергозбереження, іноді вони мають прості рішення. Важливо лише уважно ставитись до цього кожен день. 

Последние комментарии