Переселенець з Донеччини відкриває власну справу у сфері IT-технологій

«Ключ до успіху бізнесу- в інноваціях, які, в свою чергу,

 народжуються креативністю».

Джеймс Гуднайт

Серед клієнтів Рубіжанського міського центру зайнятості багато внутрішньо переміщених осіб. Спеціалісти центру чудово усвідомлюють всю глибину їх становища та їхніх проблем. Свою роботу з цією категорією безробітних фахівці починають з мотивації їх на досягнення гідного рівня життя, скориставшись соціальною послугою ДСЗ – самозайнятість, можливість отримати одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Дуже непроста історія шляху до відкриття власної справи молодої людини, безробітного переселенця Дениса Рєзніченка.

У свої 33 роки Денис зумів досягти професіональних висот - начальник лабораторії великого відомого підприємства в місті Донецьку ТОВ "СІНБІАС ФАРМА. Але трагедія, що відбувається в країні внесла свої небажані корективи. Разом з дружиною і маленьким сином він переїжджає до міста Рубіжного. Реєструється в Рубіжанському міському ЦЗ. Спілкуючись зі спеціалістами центру та отримавши інформацію про регіональний ринок праці, Денис зрозумів, що бажає стати підприємцем. Міркуючи про майбутній вид підприємницької діяльності та бізнес-ідею, усвідомлює, що стати успішним підприємцем він зможе тільки за умови обрання нового направлення у своїй професіональній діяльності - інформаційні технології. 

Щоб залишити конкурентів позаду, Денис закінчує курси в місті Харкові в компанії «Source IT» у напрямку «Тестування QA», «підкорює» основні теоретичні й практичні аспекти у сфері забезпечення якості програмного забезпечення (Quality Assurance), включно тестування, на всіх стадіях розробки продукту, що відносяться до сфери інформаційних технологій.

Другим кроком Денис обрав курси «Підприємець-початківець». Курси закінчив у Державному навчальному закладі «Луганський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості».

Результат очевидний – блискучий бізнес-план: «Створення підприємства з діяльності у сфері інформаційних технологій». 

За рішенням комісії Рубіжанського міського центру зайнятості з питань здійснення одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності Денису Рєзніченкові прийнято позитивне рішення щодо виплати допомоги по безробіттю одноразово.

Сьогодні Денис один з найкращих в місті спеціалістів з надання послуг ІТ технологій. На перший погляд здається, що шлях Дениса до відкриття підприємницької діяльності занадто тернистий, але, погодьтесь, цікавий і заслуговує на визнання своїх послідовників.

 

Для уточнюючої інформації звертатися до Рубіжанського міського центру зайнятості, відділ активної підтримки безробітних, О. Білоус (06453) 6-13-14

Последние комментарии