Боже благословення для захисників Луганщини

Боже благословення для захисників Луганщини

На Луганщині військові капелани продовжують надавати моральну та духовну підтримку воїнам Збройних Сил України, які виконують бойові завдання в рамках проведення антитерористичної операції.

Так, нещодавно представники духовенства отці Ігор та Ярослав, які добровільно працюють у частинах оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» побували в розташуванні однієї з окремих механізованих бригад. 

«У наших славних військовослужбовців досить напружений ритм служби. Проте вони, як й всі люди, потребують спілкування з Богом. Тому ми – духовні особи провели християнську службу просто в розташуванні. Сподіваюся, що ми зміцнили непорушну віру воїнів у скорішу Перемогу над супостатом», - зауважив отець Ігор.

Після вільного спілкування із солдатами та офіцерами, капелани освятили броньовану і автомобільну техніку.

Окрім того, священнослужителі окропили святою водою об’єкти інфраструктури польового табору учасників АТО.

«Сподіваємося, що з Божого благословення військова техніка буде захищена від ворожих снарядів, а солдати не постраждають. Адже я твердо переконаний, що ми зараз виконуємо священний обов’язок і захищаємо Україну та співвітчизників. Тому за свободу країни будемо стояти на смерть», - розповів командир бригади.

За словами отця Ігора, найближчими днями він планує побувати в інших польових таборах учасників антитерористичної операції.

 

За інформацією прес-офіцеру  ОТУ «Луганськ» зони АТО

Последние комментарии