Засідання виконкому 29.03.2016 р.

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 29 березня, було розглянуто більше 15 питань порядку денного.

 

Зокрема, члени виконкому затвердили план роботи виконавчих органів Сєвєродонецької міської ради на II квартал 2016 року; внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік.

У зв’язку з передачею повноважень Державної міграційної служби до Сєвєродонецької міської ради щодо реєстрації місця проживання фізичних осіб було збільшено перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг та затверджено форму інформаційних карток.

На час проведення пасхальних свят членами виконкому затверджено тимчасовий міський автобусний маршрут загального користування «Чисте озеро – міський цвинтар». 30 одиниць транспорту забезпечать для цього ВАТ «Сєвєродонецьке АТП-10920» та ТОВ «Сєвєродонецьке АТП-10974». Вартість проїзду на маршруті відповідно до встановленого тарифу становитиме 3 грн.

Між інших були затверджені рішення щодо створення та зміни керівного складу декількох комісій, таких як: комісія з обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню; житлових питань при виконкомі; з координації роботи із складання та уточнення списків громадян України в місті, які мають право на використання житлових чеків для приватизації житла тощо.

Ряд питань стосувалися можливості надання містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок для будівництва гаражів місцевим жителям.

З нагоди двадцятої річниці Управління праці та соціального захисту населення прийнято рішення про нагородження почесними грамотами робітників управління. Розглянуто питання щодо можливості виділення додаткових коштів для надання матеріальної допомоги через територіальний центр УПтаСЗН мешканцям міста, які її потребують.

В рамках виконання закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» ще один пам’ятник В.І. Леніну за адресою: вул. Пивоварова, 4 вирішено демонтувати.

 

Источник http://www.sed-rada.gov.ua/

Последние комментарии