Мешканців Сєвєродонецька навчать основам веб-дизайну

У квітні в Сєвєродонецьку стартує серія безкоштовних тренінгів з основ віддаленої роботи. Місцевих мешканців та вимушених переселенців запрошують вивчити ази професій веб-дизайнера.
«Сучасний ринок праці пропонує багато вакансій, які не потребують присутності працівника в офісі. Вміння працювати віддалено дозволяє людині шукати роботу незалежно від місця проживання, а отже збільшує шанси її знайти. Крім того, віддалена робота дозволяє мати гнучкий графік і суміщати роботу з сімейними обов’язками», – відзначає Олег Левченко, керівник проекту, виконавчий директор «Подільської агенції регіонального розвитку», яка організовує тренінги за сприяння ПРООН та Уряду Японії.

У програмі тренінгу передбачена теоретична частина та практична частини. Учасники не лише вивчатимуть роботу з кольорами та шрифтами, основи HTML та CMS, але й засвоять їх на практиці під час групової роботи, рольових ігор, а також роботи з графічними редакторами та створенням власних сторінок в інтернеті. Навчання триватиме з 4 до 14 квітня щодня з 9:00 до 18:00.

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: http://vpo-work.org/restracya.html.

У квітні тренінги з навиків віддаленої роботи проходитимуть також у Краматорську, Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську. Окрім професії веб-дизайнера мешканцям регіону запропонують вивчити основи інтернет-маркетингу, менеджменту з продажів, копірайтингу та SMM, репетиторства та інших затребуваних професій. Загалом взяти участь у навчальній програмі зможуть близько 500 мешканців регіону.

Последние комментарии