Запрошуємо учнів середніх навчальних закладів міста взяти участь у XIX міжнародному конкурсі шкільних медіа

Запрошуємо учнів середніх навчальних закладів міста взяти участь у XIX міжнародному конкурсі шкільних медіа

Міжнародний конкурс шкільних медіа – це захід, який дозволяє учням середніх навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа.

Традиційно організаторами конкурсу виступають Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Минулого року участь уконкурсі взяли1675 стінних, друкованих, електронних газет, фото-, теле-, та радіорепортажів з понад 700 закладів середньої та позашкільної освіти з усіх областей України, а також Болгарії, Греції, Польщі, Білорусі, Грузії, Росії, Молдови та інших країн.

XIX Міжнародний конкурс шкільних медіа відбудеться 28-30 квітня у м. Миколаєві. Підбиття підсумків та нагородження переможців – 29 квітня. Участь у заході візьмуть близько 300 юніорів з різних областей України, а також з інших країн. Під час заходів конкурсанти зможуть не тільки дізнатися про кращі юніорівські роботи, поспілкуватися з однолітками з різних областей України та інших держав, а також взяти участь у майстер-класах відомих журналістів України, зустрітися з керівниками провідних медіа, відомими громадськими діячами, дипломатами.

 

Контактний телефон організатора: (512)-50-00-30, Марина Головченко.

Последние комментарии