На Луганщині призначено очільника внутрішньої безпеки МВС – Г.Тука

У Луганській області призначено нового очільника внутрішньої безпеки МВС. Про це у своєму мікроблозі Twitter повідомив голова військово-цивільної адміністрації регіону Георгій Тука, передає УНН.

“Якщо маєте конфединційну інформацію щодо луганських чиновників чи силовиків — пишіть в “лічку”. Призначено нового очільника ВБ МВС в області”, — повідомив Г.Тука.

За словами губернатора, його ім’я буде оголошено після офіційного представлення посадовця.

Раніше повідомлялось, що у місті Старобільську Луганської області в понеділок, 22 лютого, у міськвиконкомі знайшли тяжко пораненого мера міста Володимира Живаго, який пізніше помер у кареті “швидкої допомоги”. За за результатами проведення розтину встановлено, що смерть Живаги В.М. 1971 р.н. настала внаслідок вогнепального поранення у голову та шию (вилучено дві кулі калібру 9 мм).

Як повідомляв УНН, співробітники кримінальної поліції ГУНП в Луганській області і працівники СБУ у п’ятницю затримали підозрюваного у вбивстві мера Старобільська Володимира Живаги. У поліції зазначили, що затриманий повідомив, що вбивство Володимира Живаги він скоїв з корисливих мотивів.

 

Последние комментарии