Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків продовжився у Сєвєродонецьку

Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків продовжився у Сєвєродонецьку

Сьогодні, 24 лютого, у Сєвєродонецьку пройшов черговий етап Всеукраїнського конкурсу малюнків «Наша з мамою мрія – супер-мрія». У рамках конкурсу маленькі луганчани надіслали свої малюнки до Волинської області, а волинчани до Луганської. Переможців обирає громадськість та професійні викладачі художньої майстерності. Луганським дітям уже були передані призи за участь у конкурсі. На черзі – визначення кращихмалюнків у Луганській області. Конкурс був організований благодійним фондом «Карітас Україна». Про це повідомляє прес-служба ЛОВЦА.

На виставці малюнків побувала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. Вона обрала, на її думку, кращий малюнок, автора якого буде нагороджено окремим призом від Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та листом подяки. На малюнку – дві дитячі долоньки у кольорах українського прапора та напис «Моя мрія – мир на всій Україні», автор Віра Кущак. 

«Ми побачили на цій виставці, що діти з Луганської та Волинської областей мріють про одне і теж: щоб не було війни і був мир. Кожний малюнок – це власний внесок дитини у розвиток України», – сказала заступник голови Луганської ОДА.

Виставка буде проходити до кінця тижня за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, 5 б, відділення благодійного фонду «Карітас Україна». Кожен бажаючий може прийти подивитися на дитячі малюнки і віддати свій голос за переможця.

Последние комментарии