Георгій Тука вручив державні нагороди волонтерам

Георгій Тука вручив державні нагороди волонтерам

Сьогодні, 24 лютого, у прес-центрі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху керівник області Георгій Тука вручив нагородив волонтерам. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагороджено орденом княгині Ольги III ступеня:

Наталію Богуславську – волонтера благодійної організації «Благодійний фонд Допомога і справа»;

Марину Краснову – волонтера Благодійної організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд «Єдина Родина»;

Наталію Сергієнко – волонтера Благодійної організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд «Єдина Родина».

Подякою Міністерства соціальної  політики України відзначено:

Вікторію Нікольську – голову громадської організації «Відродження Сходу».

«Мабуть, жоден чиновник України не знає роботу волонтера так, як я і об’єктивно оцінити той внесок, який роблять вони по всій Україні. Я чудово знаю безсонні ночі, особливо, під час активних бойових дій, коли надходять смски: допоможи, допоможи. Тебе не вистачає на всіх, і ця безпорадність призводить до нервових зривів. Я вдячний вам за те, що ви робите, і від себе прошу не опускати руки», – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Я дякую всій тій команді, яка зі мною працювала. Попри всі негаразди ми були разом. І продовжуємо боротися і діяти. Що мені запам’яталося? Це коли рік тому у січні захопили 31-й блокпост, і наші війська відійшли на 29-й. Туди не пускали людей. Але так сталося, що попросили допомоги, і потрібно було їхати. Я поїхала сама на своєму автомобілі і я пам’ятаю цю дорогу по Бахмутській трасі, коли літали міни і земля сипалася на лобове скло. У той момент мені було дійсно страшно. Тим не менш, завдання було виконано і допомога доставлена», – розповіла волонтер Наталія Богуславська. 

Последние комментарии