Георгій Тука: «Революція Гідності ще не завершена і роботи ще дуже багато»

Георгій Тука: «Революція Гідності ще не завершена і роботи ще дуже багато»

У Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.С. Прокоф’єва з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії за участю диригента П’єра Піхлера (Австрія). 
Зі вступним словом виступив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, повідомляє прес-служба ВЦА. 

«Два роки минуло як один день. Все це в моїй пам’яті. Ніхто не очікував, що все це обернеться такою трагедією. Найбільш вдалий стосовно тих подій термін – це Революція Гідності. Масові акції розпочалися як реакція на ту образу, плювок в обличчя, який стався коли абсолютно безпідставно, позвірячому спецпризначенці почали лупцювати молодь яка вже збирали свої намети котрі були встановлені на знак протесту проти брехні Януковича щодо залучення України до європейської спільноти, – зазначив Георгій Борисович. – Ми не маємо права забути те, що сталося. Ми не маємо права надати шанс тій мерзоті, проти якої постало суспільство повернути все назад. А спроби такі є. Революція Гідності ще не завершена і роботи ще дуже багато.

Последние комментарии