Сєвєродонецькі податківці легалізували працю 704 найманих працівників

Як повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку Володимир Разумцев, за минулий рік працівники податкової інспекції провели 17 позапланових документальних перевірок юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з питань ведення подвійної бухгалтерії, використання «тіньових» коштів та своєчасності виплати заробітної плати та перерахування податку з доходів фізичних осіб.

За їх результатами порушникам законодавства донараховано 1 млн. 584,4 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб, штрафних санкцій та пені.

За словами Володимира Разумцева, податківці спільно зі співробітники податкової міліції легалізували працю 704 найманих працівників.

Володимир Разумцев підкреслив, що важливу роль в усуненні ситуацій, які порушують закони і права громадян, відіграє громадянська позиція сєвєродончан. У разі наявності інформації про виплату заробітної плати в «конвертах» неоформленим найманим працівникам, кожен городянин може звернутися до ДПІ з письмовою заявою про дані факти. Інформація, що надходить, обов’язково перевіряється. У разі виявлення порушень застосовуються штрафні санкції у відповідності з чинним законодавством.

 ДПІ у м.Сєвєродонецьку.

Последние комментарии