У Сєвєродонецьку стартувала акція до дня святого Валентина

Сьогодні, 12 лютого у Сєвєродонецьку розпочалась молодіжна акція «Кохання врятує світ».
У цей день фахівці обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень приміряли на себе роль посланців Валентина. Вони ходили центральними вулицями Сєвєродонецька та дарували жителям та гостям міста «валентинки», веселий настрій і позитив.
Серця з побажаннями розлетілися по всьому місту. Перехожі з радістю долучались до акції фотографуючись з символічними серцями, даруючи їх своїм рідним та близьким, чи навіть клеячи їх на зупинках громадського транспорту.

«Основна мета нашої акції – нагадати людям, що день Закоханих – це ще один чудовий привід розповісти один одному про своє кохання. Десятки років тому ми не знали про це свято, не було валентинок, і 14 лютого був звичайним днем, але сьогодні сотні валентинок вже полетіли шукати своїх адресатів, а стріли Амура готуються вразить тисячі сердець, – розповіла про молодіжну акцію директор обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Луганського Інна Осипенко.

Організатори заходу Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень спільно з управлінням молоді та спорту Луганської ОДА.

Последние комментарии