Випускникам шкіл з окупованих територій

Міністерство освіти і науки України спростило процедуру отримання учнями шкільних свідоцтв у 9 класі та атестатів в 11-му класі.

Для отримання атестатів і свідоцтв та подальшого вступу до ВНЗ на підконтрольній Україні території учням з окупованих територій потрібно зробити наступне:

  1. Зверніться до будь-якого відділу освіти на території, яка контролюється українською владою та оформіть заяву на навчання за формою екстернат у запропонованому навчальному закладі (Завантажити відділи освіти). Наприклад, Ви вирішили проходити екстернат у Старобільському районі Луганської області. Ви телефонуєте за вказаними у списку номерами (телефон Відділу освіти Старобільської районної державної адміністрації Луганської області), де Вам запропонують для екстернатного навчання та проходження ДПА навчальний заклад. Вас проінформують про можливості й форми екстернатного навчання, складання випускних іспитів, отримання документів про освіту та дадуть відповіді на всі хвилюючі Вас питання.
  1. Під час проходження екстернату Ви матимете можливість зареєструватись для проходження ЗНО та обрати навчальні предмети. Зробити це згідно з правилами Вам допоможуть в обраній для навчання опорній школі.

Перелік сертифікатів Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), необхідних для вступу на обрану Вами спеціальність розміщено на нашому сайті. (посилання).

  1. Для підготовки до ЗНО в університеті проводяться дистанційні курси (Центр допрофесійної освіти).

Для вступу в університет на денну форму навчання на базі 11 класів документи можна подати в електронному варіанті або особисто прийти до приймальної комісії

Для вступу на будь-яку форму навчання на базі 9 класів документи подаються до приймальної комісії за адресою: м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами +38(050)-682-96-14; +38(097)446-88-13.

 

Последние комментарии