Проект ЄС/ПРООН МРГ оголошує конкурс для новостворених ОСББ

5 лютого у приміщенні міської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань співпраці з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), в якому взяли участь представники структурних підрозділів міськради, місцевих ОСББ, а також ініціативні групи городян, які мають бажання створити в Сєвєродонецьку товариства співвласників багатоквартирних будинків.

Координатор Проекту Ганна Борова окреслила поточний стан справ щодо співпраці нашого міста з Проектом, розповіла про плани по співфінансуванню та перерахувала об’єкти, на яких вже завершені ремонтні роботи. 

Для нагляду за якістю проведення робіт та для виконання зобов’язань по фінансуванню був створений комітет, до якого увійшли представники структурних підрозділів міської ради. Ганна Борова окремо подякувала представників учбових закладів міста за небайдужість та оперативну роботу, яку вони провели. Завдяки коштам, спрямованим ЕС та співфінансуванню з міського бюджету, в СЗШ №18 та багатопрофільному ліцеї замінено 80 вікон. Додатково для педагогів буде проведений семінар-навчання з написання проектів. 

Але на цьому співпраця не завершується. Ганна Борова оголосила про черговий конкурс для новостворених ОСББ. У конкурсі братимуть участь мікропроекти таких основних типів: капітальні ремонти дахів, ремонт міжпанельних стиків, фасадів, утеплення, ремонт під’їздів/сходових клітин, дашків, заміна вікон, дверей, місць загального користування, ремонт підвалів, цоколів, відмосток, заміна водопостачання, каналізації, опалення тощо.  Також приймаються заяви від ініціативних груп, але з умовою створення ОСББ.

Більш детальну інформацію про умови участі у конкурсі можна дізнатися на сайті міської ради в рубриці Міжнародна співпраця.

Наприкінці засідання представники ОСББ розповіли про виконані роботи на своїх об’єктах та отримали консультації з нагальних питань.

 

Источник sed-rada.gov.ua

Последние комментарии