Підбиття підсумків роботи Сєвєродонецької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2015 році

4 лютого 2016 року в залі засідань Сєвєродонецької міської ради був проведений збір керівного складу цивільного захисту міста, на якому підбито підсумки роботи Сєвєродонецької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2015 році та визначені основні завдання на 2016 рік.

Відкрив збір та довів до присутніх план його проведення заступник міського голови - голова міської комісії з питань ТЕБ та НС Олександр Ольшанський, який у вступному слові зазначив, що План основних заходів з цивільного захисту м.Сєвєродонецька на 2015 рік органами управління цивільного захисту міста, підприємствами, установами та організаціями, в основному, виконано.

В залі були присутні керівний склад Сєвєродонецького міською управління ГУ ДСНС України у Луганській області, керівники структурних підрозділів міської ради, начальники спеціалізованих служб міста, керівники потенційно небезпечних об'єктів, педагогічні працівники Сєвєродонецьких міських курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Луганської області та інші.

Про стан виконання основних завдань цивільною захисту населення і території області доповів начальник Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області Олег Катасон. Він зокрема підкреслив, що головним завданням цивільного захисту м. Сєвєродонецька у 2015 році було зниження техногенних ризиків та підвищення рівня захисту населення шляхом забезпечення ефективного функціонування в державі єдиної системи цивільного захисту.

Співробітники відділу цивільного захисту, екологічної безпеки та охорони праці Сєвєродонецької міської ради у своєму виступі зазначили, що в місті протягом року на належному рівні вирішувалися питання захисту населення та території області, зокрема попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, ліквідації їх наслідків, організації запобіжних та евакуаційних заходів, а також проведення рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт.

Щодо навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, організації та проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту доповів майстер виробничого навчання Сєвєродонецьких міських курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Луганської області Дмитро Зінченко. Він підкреслив, що одним з основних завдань міської ланки єдиної державної системи цивільного захисту є організація та проведення навчань (тренувань) з підготовки органів управління та підпорядкованих їм сил цивільного захисту.

В ході проведення збору присутні мали можливість почути оцінку виконання основних заходів в системі цивільного захисту міста.

Всі виступаючі зазначили, що робота в місті з питань цивільного захисту налагоджена і проводиться на належному рівні, проведена робота за звітний період заслуговує високої оцінки. За результатами підсумків роботи у 2015 році присутнім було доведено розпорядження міського голови «Про підсумкипідготовки цивільною захисту м. Сєвєродонецька у 2015 році». За значний внесок у реалізацію державної політики в галузі цивільного захисту, сумлінне виконання службових обов’язків та особистий внесок в удосконалення системи цивільного захисту кращим керівникам та спеціалістам зцивільного захисту за підсумками роботи у 2015 році вручені Листи подяки.

 

Відділ ЦЗ, ЕБ та ОП міської ради

Сєвєродонецькі міські курси НМЦ БЖД, 

sed-rada.gov.ua

Последние комментарии