У Сєвєродонецькому сервісному центрі МВС знову виявили «підробку»

Напередодні в територіальний сервісний центр м. Сєвєродонецька звернувся житель м.Лисичанська із заявою на реєстрацію автомобіля ВАЗ-21063 1987 року випуску. 

Під час перевірки співробітниками центру та експертної служби виявлено, що фрагмент з номерним позначенням кузова змінено, задня стінка моторного відсіку і панелі притоку повітря, елементи передніх дверей вварено кустарним способом з інших транспортних засобів. За словами новоспеченого власника, даний автомобіль він придбав кілька днів тому у невідомого громадянина, з яким домовився через Інтернет.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Сєверодонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області. За даним фактом проводиться перевірка.

Регіональний сервісний центр МВС в Луганській області нагадує: будьте пильними при купівлі автомобіля! В даному випадку не зайвим буде звернутися за допомогою до експертів, які працюють при територіальних сервісних центрах МВС, щоб встановити, чи не змінені ідентифікаційні позначення вузлів агрегатів транспортних засобів і супроводжуючих їх документів.

 

 

Відділ зв'язків з громадськістю

РCЦ МВС в Луганській області

Последние комментарии