До уваги платників податків м. Сєвєродонецька!

Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку  повідомляє, що відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», Бюджетного кодексу Українинаказом Державної казначейської служби Українита від 22.01.2016 №20 «Про відкриття рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів і внесення змін до їх аналітичних параметрів» »  з 08.02.2016року вводяться в дію оновлені рахунки для зарахування надходжень до Державного та місцевого бюджетів у 2015 році  по м. Сєвєродонецьку.

Так, зокрема, ДПІ у м. Сєвєродонецьку  звертає  увагу платників податку на додану вартість на зміну кодуплатежу:

14010100 на  14060100 - податок на додану вартість з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг).

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку наголошує, що змінюються лише деякі коди платежів, проте у 2016 році  продовжують діяти ВСІ бюджетні рахунки для сплати податків і зборів до державного та місцевого бюджетів,  єдиного соціального внеску.

Інформацію про реквізити бюджетних рахунків розміщено на інформаційному стенді у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку.

 

Ознайомитися з рахунками також можнабуде  на веб - порталі ДФС України http://sts.gov.uaу банері «Бюджетні рахунки або веб - порталі Державної казначейської служби  України http://treasury.gov.uaу банері  «Реквізити доходних рахунків» з  подальшим вибором відповідної територіально-адміністративної одиниці.

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку.

 

Последние комментарии