У Мінську розглянуть питання про відкриття пішохідного переходу Новотошківка-Жолобок у Луганській області

У Мінську розглянуть питання про відкриття пішохідного переходу Новотошківка-Жолобок у Луганській області

Урядова робоча група під головуванням начальника Штабу – заступника керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України Геннадія Кузнецова проінспектувала пішохідний пункт пропуску  в Станиці Луганській та розглянула можливості відкриття нового коридору.

         Заступник Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко запропонував на розгляд урядової робочої групи три можливі напрямки переходів. У зв’язку з відмовної терористів відкривати переходи через місто Первомайськ було вирішено зосередитеся на переході, який проходить вздовж Бахмутської траси та через 29-й блокпост – Новотошківка – Жолобок.

         «Відкриття цього переходу дасть можливість розвантажити існуючі КППВ у Луганській і Донецькій областях. Спочатку планується відкриття пішохідного переходу, а потім, якщо пункт пропуску буде працювати без його обстрілів, буде відкритий автомобільний рух», – відзначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко. 

         Після наради у Краматорську урядова робоча група вирішила передати на розгляд у Мінську питання про відкриття пішохідного переходу за напрямком Новотошківка – Жолобок.  

  • 20160124_093631.jpg
  • 20160124_134623.jpg

Последние комментарии