КП «СТКЕ» – переможець конкурсу на краще новорічно-різдвяне оздоблення

На початку нового року в міській раді під головуванням першого заступника міського голови Петра Чернишина відбулося засідання конкурсної комісії для оцінювання результатів та визначення переможців конкурсу на краще новорічно-різдвяне оздоблення територій або будівель. Треба зауважити, що такий конкурс, метою якого є підвищення рівня благоустрою міста та залучення городян, підприємств і організацій до громадського життя, проводиться вже 4 роки поспіль. За цей час переможцями ставали ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот», КП «Житлосервіс «Ритм», ТОВ «Престо» та інші.

Члени комісії оглянули майже десяток установ, трудові колективи яких на свій смак і розсуд старалися якнайкраще прикрасити різнобарвною новорічною атрибутикою фасади своїх будівель, території, центральні входи, балкони. Комісія оцінила їх старанність та визначила трійку лідерів.

Переможцем стало КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго» за прикрашання будівель котелень 83-го та 71-го мікрорайонів, а також адмінбудівлі по пр. Космонавтів, 9а. Друге місце посіло КП «Єдина аварійно-диспетчерська служба м. Сєвєродонецька» за оздоблення території та будівлі по вул. Єгорова, 33а. Третє місце поділили КП «Житлосервіс «Ритм» та ТОВ «Престо».

За участь у конкурсі висловлена подяка КП «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» та ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище».

Не брали участь у конкурсі, але проявили небайдужість і святково прикрасили свої об’єкти та прилеглі території ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот», ПрАТ «Сєвєродонецьке НПО «Імпульс», ПрАТ «Сєвєродонецький ОРГХІМ», Свято-Христо-Різдвяний кафедральний собор, ресторани «Едем», «Шале», готельний комплекс «Мир» та інші.

Переможці та учасники конкурсу будуть нагороджені грамотами та цінними подарунками.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии