До уваги внутрішньо переміщених осіб

В рамках програми Міжнародної організації з міграції (МОМ) «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні» (Проект), яка фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією, Громадська Спілка «Програма сприяння відродженню та інтеграції Сходу України «Донбас» (неурядова організація (НУО) з 4 по 20 січня 2016 року оголошує прийом заявок на участь у тренінгах з підготовкипланів самозайнятості (бізнес-планів).

У тренінгах можуть брати участь офіційно зареєстровані внутрішньо переміщені особи (ВПО), які:
мають вік: для чоловіків - 18-58 років, для жінок – 18-53 роки;
не працевлаштовані (безробітні) та такі, що мають проблеми з постійним працевлаштуванням;
дадуть згоду співпрацювати з проектом, включаючи надання необхідної та правдивої інформації в ході здійснення моніторингу НУО;
мають бізнес-план (план самозайнятості) або принаймні ідею щодо започаткування власного бізнесу;
мають попередній досвід підприємницької діяльності чи іншої діяльності в обраній для самозайнятості сфері (додаткова перевага).

Дводенні тренінги самозайнятості відбудуться 1-4 лютого 2016 року у м.Слов’янськ та 5-6 лютого 2016 року – у м. Курахове.
На них буде роз’яснено як розробити бізнес-ідею, підготувати план самозайнятості (бізнес-план), надано відповіді на актуальні питання щодо можливості започаткування підприємницької діяльності. Протягом трьох тижнів учасники тренінгів за допомогою консультантів Проекту готують власні бізнес-плани, у відповідності до яких після презентації (захисту) свого проекту та конкурсного відбору вони отримають грантове обладнання для самозайнятості вартістю до 650 евро.
На інтерв’ю щодо участі в Проекті обов`язково мати:
Оригінал та копію свідоцтва ВПО
Оригінал та копію паспорту (1,2,11 сторінки)
Оригінал та копію ідентифікаційного коду
Зазначений Проект допоможе бажаючим тимчасово переселеним особам організувати або розвинути власний мікробізнес.
Приймальна комісія працюватиме з 10:00 до 16:00 години за адресами: м. Слов’янськ, вул. Жовтневої Революції, 52 («Навчальний Центр»).
Тел. +38 (050) 527-96-48; e-mail: slavlena@meta.ua
м. Курахове, вул. Побєда, 18. Тел. +38 (095) 533-79-03; e-mail: rozvutok@yandex.ua

Последние комментарии