Відбулося підписання Меморандуму демократичними партіями та громадськими організаціями м. Лисичанська

У Сєвєродонецькому кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбулося підписання Меморандуму демократичними партіями та громадськими організаціями м. Лисичанська для консолідації зусиль з реалізації у м. Лисичанську ефективних соціально-економічних програм і проектів, спрямованих на поліпшення добробуту місцевого населення та інфраструктури міста, недопущення нецільового використання і злочинного привласнення керівниками владних структур бюджетних коштів, розвитку на території м. Лисичанськ патріотичного руху з метою блокування поширення серед жителів сепаратистських настроїв.

У підписанні меморандуму брали участь:

Лисичанська міська організація Політичної Партії "Об'єднання" Самопоміч" (Голова А.О. Рижков);

Лисичанська міська організація партії "Блок Петра Порошенка - Солідарність" (Голова В.М. Шведов);

Лисичанська міська організація Радикальної Партії Олега Ляшка в Луганській області (Голова Д.В. Михайлов);

Громадська організація "Сприяння розвитку Лисичанська" (Голова В.М, Піщенко);

Громадська організація «Громадська думка та Громадська організація «Східна варта»» (Голови: А.С. Шеховцов, В.В. Ходус).

Сторони домовились :

Об’єднати свої зусилля навколо розробки та запровадження в м. Лисичанську програм і проектів соціально економічного, культурно-патріотичного та волонтерського характеру для покращення добробуту місцевого населення та удосконалення інфраструктури міста, розвитку на території міста патріотичного руху і недопущення поширення серед мешканців сепаратистських настроїв.

Забезпечити спільний контроль за діяльністю керівництва Лисичанської міської ради, її структурних підрозділів, комунальних підприємств міста з метою недопущення нецільового використання бюджетних коштів, з метою спонукання щодо виконання ними своїх прямих обов’язків, покладених на них діючим законодавством України, та задля запобігання населенню шкоди м. Лисичанськ.

Також присутні політичні сили звернулись до усіх демократичних сил Лисичанська з пропозицією приєднання до підписання даного Меморандуму заради розвитку та процвітання міста. 

Последние комментарии