11 січня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

11 січня члени виконавчого комітету зібрались на позачергове засідання з метою розглянути та ухвалити проект рішення міської ради щодо бюджету Сєвєродонецька на 2016 рік.

Так, у поточному році загальний обсяг доходів міського бюджету складатиме майже 693 млн. грн., у тому числі доходів загального фонду в сумі понад 675 млн. грн., спеціального фонду – понад 15 млн. грн. та бюджету розвитку – майже 1 млн. 300 тис. грн. Понад 1,5 млн. грн. заплановано спрямувати на реалізацію міських програм.

На засіданні затверджені плани міських заходів, присвячені 73-й річниці з дня визволення м. Сєвєродонецька від нацистських загарбників та Дню Соборності України. Так, 1 лютого 2016 року о 14.00 у міській публічній бібліотеці відбудуться урочисті заходи за участю керівництва міста, ветеранів війни, молоді та громадськості, а 22 січня 2016 року о 15.00 біля міського Палацу культури проводитиметься загальноміська акція єднання «Один народ, одна Україна». 

З метою надання підтримки у професійному розвитку талановитим учням міських шкіл естетичного виховання, члени виконкому прийняли рішення встановити на 2016-2017 навчальний рік за рахунок місцевого бюджету 100% пільгу по оплаті за навчання для чотирьох особливо талановитих учнів шкіл естетичного виховання. 

Серед інших прийняті рішення про встановлення режиму роботи деяких об’єктів, захисту прав малолітніх тощо. 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

 

Последние комментарии