23 грудня відбулося чергове засідання виконкому

Його порядок денний містив понад 10 питань.

З урочистого моменту розпочалося чергове засідання виконавчого комітету, яке відбулося 23 грудня. Зокрема, члени виконкому ухвалили проект рішення «Про міський бюджет на 2016 рік». Далі цей документ, за яким Сєвєродонецьк буде жити в наступному році, буде винесено на розгляд депутатів міської ради. Згідно з рішенням, загальний обсяг доходів міського бюджету на наступний рік складатиме майже 480 млн. грн., в тому числі доходів загального фонду в сумі понад 450 млн. грн. Обсяг доходів спеціального фонду міського бюджету становитиме майже 15 млн. грн., у тому числі бюджету розвитку – 1 млн. 250 тис. грн. 

На засіданні затверджено перелік безоплатних суспільно корисних робіт для осіб, засуджених до кримінального покарання у вигляді громадських робіт, та осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.  Ще декілька рішень стосувалися надання та розподілу житлової площі.

Серед інших прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, встановлення режиму роботи деяких об’єктів, захист прав малолітніх тощо. 

 

Источник sed-rada.gov.ua

Последние комментарии