Добро на Різдво!

Добро на Різдво!

Жваво і радісно в колективах Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості обговорюється участь вихованців:  Коваленка Данііла, вихованця Зразкового оркестру народних інструментів та гуртка «Шахи», Артьомової Катерини, вихованки хореографічного колективу «ГРАН-ПРІ», Ямнова Юрія, вихованця театру для дітей з обмеженими можливостями, в Благодійній акції «Добро на Різдво», яку проводить Рівненський Палац дітей та молоді з  19 грудня по 19 січня (від Миколая до Водохреща),  з метою здійснення різдвяних мрій особливих дітей.

Тут і поради дітям, які збираються в дорогу і спогади про м. Рівне та Палац, адже наші вихованці,  серед яких і діти з категорії«внутрішньо  переміщені особи», вже приймали участь у ХХ традиційному Благодійному марафоні-2015 «З вірою в майбутнє» - «20 років відповідальності», відпочивали влітку  на зборах в кінно-спортивному клубі, на турбазі з дзюдоїстами завдяки Ірині Олександрівні Первушевській, директору та всьому колективу цього закладу. Прокладений справжній місточок дружби до міста Рівне -  побратима міста Сєвєродонецька. 

Тож, як бачимо, справжнє диво є. І це диво,  дарують нашим дітям доброзичливі, щиросердечні педагоги та працівники Рівненського Палацу дітей та молоді.

Отже, 16 грудня Артьомова Катерина, Коваленко Данііл від’їзджають до м. Рівне, а Юрій Ямнов, який приймає в цій акції участь заочно та наші вихованці будуть чекати дітей з їх враженнями та цікавими спогадами.          

Як тільки стане небо мирним на Донбасі, ми запросимо вихованців Палацу в гості до нас, до нашого міста Сєвєродонецьк.

А відбуваються ці та інші події у Центрі, завдяки Асоціації позашкільних закладів України. Саме на конференції Асоціації я познайомилася з талановитими педагогами, надзвичайно щирими, з відкритими серцями, директорами позашкільних закладів. Це Ірина Первушевська - Рівненський Палац дітей та молоді, Світлана Боровська - Харківський Палац дитячої та юнацької творчості,  Анна Суркова - Кіровоградський обласний Центр дитячої та юнацької творчості, Оксана Добровольська - Київський Палац дітей та юнацтва та ін. Поради від методичних це, як завжди, Тетяна Свірська, Світлана Мартова,  до фінансово-господарських питань я отримую від своїх колег, членів Асоціації.

Ділові стосунки керівників стають місточками дружби, прокладаючи шляхи від серця до серця наших вихованців, допомагають професійному зростанню, напрацюванню нових технологій в позашкільній освіті; організації навчально-виховного процесу у позашкіллі відповідно потребам сьогодення; відкриттю нових талантів, цікавих змістовних місць відпочинку тощо.

Вітаю Асоціацію з 10-річчям, бажаю натхнення, творчої наснаги всім її членам  і запрошую до нас, в Асоціацію, позашкільні заклади України. Ми для вас відкриті.   

Миру, тепла, добра, чистого неба, щирої дитячої посмішки і любові всім нам - позашкільникам. 

  • risunok1.jpg
  • risunok2.jpg
  • risunok3.jpg
  • risunok4.jpg

Последние комментарии