Георгій Тука привітав журналістів зі створення організації

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації привітав журналістів зі створенням Луганської регіональної організації Національної спілки журналістів України. Спілка в Луганську перестала діяти у 2014 році. І зараз створено на підконтрольній території нову організаці. для захисту прав журналістів та підвищення рівня професійної діяльності.

Шановні журналісти Луганщини!

 

Вітаю вас із створенням Луганської регіональної організації Національної спілки журналістів України!

Заслуговує щирої поваги ваше наполегливе устремління відновити роботу організації, донести до жителів області та України слово правди про події, що відбуваються на Луганщині.

Нову організацію створили журналісти, для яких принципи та стандарти цивілізованої журналістики понад усе, а вірність Закону України не піддавалася жодному сумніву. 

До організації увійшли як знані поважні журналісти, що стояли у витоків створення сучасної незалежної журналістики Луганщини, так і молоді кореспонденти, що починають свій шлях до вершин мистецтва журналістики.   

Сором луганським псевдожурналістам, «заслуженим журналістам», які пішли на співпрацю з окупаційною владою, заради грошей займаються піаром колабораціоністів, тих, хто причетний до загибелі мирних громадян Луганщини та українських воїнів.

Ви, колишні журналісти, краще за всіх знаєте страшну правду про так званих місцевих «лідерів» поки що непідконтрольних Україні територій, про грабежі, насильства, беззаконня, що кояться там. Але ж разом з кремлівською пропагандою продовжуєте дурити голови луганчанам, які проживають у захоплених районах і містах.

Впевнений, що слово правди переможе, невдовзі той день, коли вся Луганщина почує українське радіо, буде дивитися українські телеканали та читати українські газети як українською, так і російською мовами.

Бажаю українським журналістам Луганщини творчої наснаги та неспокою, бути у стані постійного творчого пошуку нових тем та ідей. Залишайтеся небайдужими до висвітлення гострих проблем сьогодення, бо ви, як четверта влада, спонукаєте нас до більш рішучих дій з реформування регіону та боротьби з ганебним явищем – корупцією!

Хай вам щастить!

 

З повагою, Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник

Последние комментарии