Зустріч гуртківців з волонтерами

Зустріч гуртківців з волонтерами

Напередодні відзначення Міжнародного дня волонтера керівник музею бойової слави центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Віктор Германович Кісляков організував та провів зустріч гуртківців центру з волонтерами громадської організації «Волонтери Сєвєродонецька для АТО» – Олександром Георгійовичем Моісеєнком та Андрієм Борисовичем Житковим.

Гості розповіли гуртківцям про те, як волонтери допомагають українським військовим, займаються доставкою продуктів харчування, теплого одягу, взуття та інших необхідних речей на блокпости навколо Сєвєродонецька, а також на лінію розмежування; як допомагають мирному населенню, що потрапило у складні життєві обставини. Цікавою була і розповідь про ремонт бойових машин, військової зброї та виготовлення своїми руками буржуйок для обігріву бліндажів українських бійців. 

Вихованці гуртків центру туризму «Туристична пісня» (керівник А.А. Панаріна), «Літературне краєзнавство» та «Юні етнографи» (керівник В.О. Куценко) подарували волонтерам та всім присутнім в залі привітальний концерт: співали пісень, читали вірші, виконували літературні композиції. Зустріч з волонтерами була дуже відвертою, теплою та душевною і налаштувала дітей на добрі вчинки. 

Найбільш зацікавлені гуртківці ще довго не відпускали гостей та адресували їм безліч запитань: про те, навіщо волонтерам броньований жилет, який гості показували гуртківцям під час зустрічі; про людей та події, які вони побачили на світлинах, презентованих волонтерами під час зустрічі; про те, яку допомогу можуть організувати учні та кому вона зараз найбільш потрібна. 

Керівник музею В.Г. Кісляков висловив подяку волонтерам за надані експонати для нової експозиції музею, присвяченої подіям у зоні АТО. 

На згадку про зустріч та на знак подяки за волонтерську діяльність вихованці подарували О.Г. Моісеєнку та А.Б. Житкову подарунки – обереги «Ангелики», зроблені вихованцями гуртка «Юні етнографи» під керівництвом Ю.В. Галатайстрової.

Педагогічний колектив ЦТКЕУМ вітає представників громадської організації «Волонтери Сєвєродонецька для АТО» з Міжнародним днем волонтера та висловлює подяку за співпрацю в патріотичному вихованні молоді, формуванні гідного громадянина своєї Батьківщини. 

 

За інф. СМ ЦТКЕУМ 

 

Последние комментарии