«Сєвєродончанка» знову на другій сходинці

«Сєвєродончанка» знову на другій сходинці

Більшість поглядів було прикуто до матчів «Галичанки» і «Сєвєродончанки», яка, так би мовити, повертається у чемпіонську гонку після місячної перерви.

Саме ігри в Тернополі були центральними в 5-му турі ЧУ з волейболу серед жіночих команд суперліги, адже зустрічалися команди, які сусідили одна з одною: у «Галичанки» – 14 очок, у «Сєвєродончанки» – 15. 

«Перший матч підтвердив мої передматчові висловлювання, – зазначив головний тренер «Сєвєродончанки» Гарій Єгіазаров, – багато чого вирішувалося саме на «сітці». З прийомом в тій чи іншій мірі впоралися, тож важливо було справитися з атакою. Дуже важкою вийшла гра. Вважаю, що ми переграли суперника в атаці, і це зумовило підсумок матчу. Ще в перший день відзначив би захисні дії своєї команди. Додам, що через травму Інни Деніної – у неї розтягнення литкового м’язу, довелося перебудовувати гру команди – грали з трьома центральними, Каріна Юрченко перейшла в четверту зону, а Деніна зіграла як ліберо. Другого дня нам було простіше – суперник просто провалив прийом, а без нього було доволі важко вести атакуючі дії. Ми підняли та забили необхідні м’ячі. Відзначу дії в атаці Лісєєнкової та Юрченко – вони на двох атакували дев’яносто разів, і робили це з високим відсотком реалізації». «Сєвєродончанка» двічі обіграла на виїзді «Галичанку» та вийшла на друге місце, випередивши «Орбіту». Тепер у її активі 21, у «Хіміка» – 30, у «Орбіти» – 19 очок. 
 
 
Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии