У Сєвєродонецьку молодь вчилася фотомистецтву

У Сєвєродонецьку молодь вчилася фотомистецтву

Вчора, 29 листопада в міському Палаці культури фотограф Сергій Ковальов провів майстер-клас з фотомистецтва.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Зал, в якому проводився майстер-клас був заповнений слухачами. Понад 60 чоловік близько години розмовляли з фотографом про те, як правильно необхідно будувати композицію, про «золотий перетин» і «правила третин», про те, як за допомогою ракурсу можна передати перспективу. Слухачі з цікавістю слухали про можливості оптичних ефектів, дізнавалися раніше невідомі секрети фотографії.

За словами Сергія Ковальова, для того, щоб навчитися фотографувати, треба вчитися як в теорії, так і на практиці, використовувати будь-яку можливість для фотозйомки.

– Майстер-клас – лише один із прикладів нашої роботи. Сфера нашої діяльності – молодіжна політика в регіоні. Наша головна мета – всемірне сприяння розвитку громадянської активності молоді, організація та проведення культурно-просвітницьких, спортивних молодіжних та дитячих заходів. Ми хочемо, щоб наша молодь розвивалася, розкривалися таланти, які будуть прославляти Луганщину і Україні, – розповіла головний спеціаліст Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Оксана Варава.

Організатори заходу – Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Последние комментарии