Ми зустрілися!

Життєві шляхи-дороги ведуть нас вперед, допомагають досягти мети, пізнати себе. На дорогах життя ми зустрічаємося з новими людьми і, неминуче, когось втрачаємо.  Піти по одній дорозі, що веде назустріч один до одного, ми запросили дітей 1-6 класів, учнів загальноосвітніх закладів міста, у супроводі їх батьків. 

За ініціативою відділу освіти Сєверодонецької міської ради та Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, на творчу зустріч були запрошені ті, хто залишив рідний дім, розлучився з близьким оточенням, чиї дороги круто змінили напрямок. Тих, кого віднесли в окрему категорію «внутрішньо переміщені особи».

І ми зустрілися! З прекрасними, відкритими до спілкування, радості і життя людьми! Завдяки підтримці народного депутата України Бакуліна Євгена Миколайовича, ми говорили, грали, відкривали один одного, плакали, захоплювалися творчістю дітей і мріяли про втілення заповітних бажань за чашкою чаю та солодощами.

Нехай стануть дизайнерами Степан Безсонов (СЗШ № 6, 2-Б кл.) і Віра Барсукова (СЗШ № 10, 6-В кл.); Дарині Колеснік (Сєвєродонецький НВК) бажаємо стати заслуженою співачкою України, а Марії Кокшаровій                  (СЗШ № 6, 6-А кл.) стати відомою художницею і підкорити своїм талантом увесь світ! Танцююча «Самбу» Настя Скорик (СЗШ № 10, 6-Б кл.) нехай обов'язково потрапить в Китай, а Катя Носенко (СЗШ № 14, 3-Г кл.) - в Париж! Елеонорі Тягнієнко (СЗШ № 10, 7-А кл.) бажаємо стати педагогом по класу естрадного вокалу, а Єлизаветі Будицькій (ССШ № 17, 7-А кл. ) – відомою на весь світ співачкою! Щиро бажаємо виконання кожної вашої мрії, друзі! Ви всі творчі, талановиті та вже багато в чому успішні – Аліна Сікач (СЗШ № 4, 4-А кл.) – переможець Чемпіонатів Луганської області зі спортивної гімнастики; Валерія Осіпенко (СЗШ № 12, 4-Б кл.) – переможець обласного конкурсу класичного вокалу «Срібний дзвіночок» та художник-початківець; Єлизавета Шипілова (СЗШ № 13, 4-А кл.) – переможець міських і обласних Чемпіонатів з шахів, півфіналіст Чемпіонату України, що читає вірші; Єлизавета Будицька – неодноразовий Лауреат Міжнародних фестивалів вокального мистецтва!

Ми насолоджувалися не тільки спілкуванням один з одним, але і вашою виконавською майстерністю у вокалі, хореографії, розмовному жанрі. А надані вами роботи в різних техніках - вишивка бісером, в'язання гачком, паперопластика, квілінг, живописні та графічні твори, випилювання/випалювання по дереву та ін., стали гідними уваги експонатами на тематичній виставці «Дорога назустріч»! Запрошуємо всіх до  нашого СМ ЦДДЮТ, щоб побачити яскраві фарби світу дитинства героїв творчої зустрічі – виставка триватиме до 7 грудня.

Ви - неповторні дівчата! Ви – дивні хлопчики! Дякуємо вашим батькам, близьким, друзям, педагогам - всім, хто зберігає  ваш багатий внутрішній світ, наповнює серця любов'ю, оточує турботою і дарує тепло. Спасибі за довіру, відкритість, життєлюбність і за цю дорогу, по якій ми йшли один одному назустріч!

Фото: www.severodonetsk-cdt.edukit.lg.ua/

###

Контактна інформація:

Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості (СМЦДЮТ).

Вул. Гагаріна, 101-б.

Тел.: 3-41-21, 5-37-10.

Е-mail: centr-tvor4estva@ukr.net

http://www.severodonetsk-cdt.edukit.lg.ua/

 

 

 

  • virsh_chitaie_arina_sierzhanova.jpg
  • eleonora_tyagniienko_ta_podrugi.jpg
  • vistup_anastasiyi_zhuchenko_ta_vladleni_mostovoy.jpg
  • kvitka_shchastya_valeriyi_osipenko.jpg
  • beshketnicya_u_vikonanni_ielizaveti_vereskun.jpg
  • artur_vargan_-_tarasik_u_sonyashnikah.jpg
  • odna_z_vitrin_vistavki.jpg
  • ignatiev_andriy_-_veseliy_chervyachok_.jpg

Последние комментарии