У Сєвєродонецьку бігали, щоб допомогти дітям-сиротам

У Сєвєродонецьку бігали, щоб допомогти дітям-сиротам

У Сєвєродонецьку пройшов Перший благодійний міні-марафон «Іскра добра», повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Спортивний захід був присвячений Дню працівника соціальної сфери і спрямований на збір коштів для дітей-сиріт міста.

Участь у міні-марафоні взяли близько 150 осіб з Сєвєродонецька та прилеглих міст. Вступний внесок для участі був у розмірі 10 гривень.

Учасникам треба пробігти дистанцію довжиною 4,2 км по маршруту від площі Перемоги по проспекту Радянському, вулиці Курчатова, вулиці Вілесова і Науки. Фініш - площа Перемоги.
«– Приємно, що так багато людей захотіли приєднатися до міні-марафону. Кожен учасник забігу вніс свій внесок і допоміг дітям-сиротам. Упевнений проведення подібних благодійних і, за сумісництвом, спортивних заходів стане для нашої області доброю традицією, - розповів начальник Управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов.

Так, за результатами забігу серед чоловіків найшвидшим виявився житель Лисичанська Артем Алсімов, який подолав дистанцію 4,2 км за 15 хвилин. Серед жінок – Лілія Овчіннікова, яка пробігла цю ж дистанцію за 22 хвилини. Найшвидші бігуни отримали кубки, грамоти та медалі. Крім того, грамотами та медалями були відзначені учасники, які зайняли призові місця у своїх вікових групах.

«– Сьогоднішній спортивне свято присвячений не тільки працівникам соціальної сфери, а й тим людям, які потребують нашої допомоги. Саме тому всі зібрані нами кошти, а це близько 8, 5 тис гривень будуть передані в Сєвєродонецьку обласну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів, - зазначила в.о. директора виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Людмила Косогова. Вона розповіла, що більше тисячі гривень були зібрані сьогодні учасниками марафону, а решта коштів – перераховані від міських підприємств та небайдужих громадян.

Міні-марафон «Іскра добра» організований виконавчою дирекцією Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за підтримки управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Последние комментарии