У Сватовому — тиша. Триває ліквідація наслідків НП на арсеналі

За останню добу станом на 7-му ранку 2 листопада 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках дотримувалося перемир’я.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Військовослужбовці Збройних Сил України продовжують роботи з відновлення магістральних електромереж прифронтової зони. Тривають роботи поблизу Кримського.

На Артемівському напрямку у Попаснянському районі, що на Луганщині, в рамках другого етапу сьогодні завершується верифікація спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ відведення артилерії калібром до 100 мм.

У м. Сватове – стабільно. Протягом минулої ночі на території арсеналу, де відбулася НП, не зафіксовано жодного вибуху. Пожежу погашено. У зоні навколо епіцентру детонації боєприпасів продовжують працювати 90 саперів ЗС України. Протягом трьох днів вони очистили від вибухонебезпечних предметів 4000 кв. м території, виявили, вилучили та утилізували близько 700 боєприпасів.

Завершується зачистка від вибухонебечпечних предметів міста Сватове. На 100% відновлено газопостачання. Триває ремонт житлового фонду на адмінбудівель: . 

Последние комментарии