Кримінальні правопорушення та інші події, пов’язані з виборами

Кримінальні правопорушення та інші події, пов’язані з виборамидепутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів,що зареєстровані на території Луганської області, за даними відділу із зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області.

29 жовтня до Новопсковського райвідділу міліції надійшла заява кандидата на посаду голови однієї з селищних рад про те, що 26 жовтня працівники міліції, які здійснювали охорону однієї з виборчих дільниць, перешкоджали заявнику перебувати в приміщенні виборчої дільниці. Перевіркою встановлено, що заявника не пускали до приміщення виборчої дільниці у зв’язку з тим, що члени виборчої комісії працювали з бюлетенями.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від трьох кандидатів в депутати Сєверодонецької міської ради про те, що відносно них здійснюється тиск з боку керівництва Луганської обласної організації їх політичної партії щодо відмови від депутатського мандата.

Читайте также: В Северодонецке партия «Наш край» угрозами заставляет своих кандидатов отказываться от мандатов

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення спостерігача від однієї з політичних партій про те, що на її думку, під час проведення виборів відбувався підкуп виборців на одній з виборчих дільниць м.Сєвєродонецька.

До Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло звернення одного з кандидатів на посаду міського голови Сєвєродонецької міської ради про те, що на його думку під час проведення виборів відбувався підкуп виборців на одній з виборчих дільниць м. Сєвєродонецька.

Дані факти зареєстровані. Матеріали будуть розглянуті відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян».

Последние комментарии