На Луганщині — перемир'я

За останню добу станом на 7-му ранку 26 жовтня на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках дотримувався режим припинення вогню. Перемир’я.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

На Луганщині відбулися вибори до місцевих органів самоврядування. Підрозділи ЗС України, працівники міліції продовжують нести службу на блокпостах у посиленому режимі.

25 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення 41-річного місцевого мешканця про те, що біля одного з барів він знайшов пістолет «ПМ» з набоями до нього у кількості 8 штук, який у подальшому він добровільно здав до міськвідділу. Вилучене спрямовано на дослідження. Власник зброї встановлюється.

До Лисичанського міськвідділу міліції надійшли повідомлення про те, що по проспекту Леніна виявлено дві гранати. Виїздом на місце події співробітники міськвідділу міліції спільно з вибухотехніками в районі торгівельного центру по проспекті Леніна під ялинкою виявили гранату «РГД-5». Під час огляду було встановлено, що у запалі відсутня детонуюча частина. Неподалік під деревом правоохоронці виявили другу гранату «Ф-1». Вилучені гранати передані до піротехнічної групи ДСНС для знищення.

За координації групи цивільно-військового співробітництва сектору «А» ЗС України інтернату у с. Гірське Попаснянського району вчора передано теплий одяг для дітей.

Зусиллями військових інженерів на Луганщині триває розмінування місцевості.

Последние комментарии