У місті Сєвєродонецьку з 29 жовтня розпочнеться набір до патрульної поліції

У місті Сєвєродонецьку з 29 жовтня розпочнеться набір до патрульної поліції, який триватиме до 19 листопада. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області.

Надати анкети до приймальної комісії зможуть громадяни України віком від 21 до 35 років незалежно від статі. Вимоги до кандидатів: повна загальна середня або вища освіта, наявність водійського посвідчення категорії «В», вільне володіння українською мовою, відсутність судимостей, добре фізичне здоров‘я та моральна стійкість.

Аби потрапити на службу до нової поліції громадяни також повинні пройти перевірку загального рівня знань і навичок керування автомобілем, медичний огляд, психодіагностичні тести, співбесіду та продемонструвати власні фізичні можливості (біг на 100 й 1000 м, підтягування - для чоловіків і віджимання - для жінок).

Приймальна комісія буде працювати за адресою: місто Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, 28 (Льодовий палац спорту) з 09.00 до 18.00, крім вихідних днів.

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, водійське посвідчення.

Ознайомитися з он-лайн-анкетою та умовами конкурсу кандидати на службу можуть на офіційному сайті МВС України www.mvs.gov.ua в рубриці «Моя нова поліція». Телефон «гарячої лінії»: (0645) 50-07-00.

Последние комментарии