На Луганщині не зафіксовано жодного факту порушення режиму припинення вогню

За останню добу станом на 7-му ранку 23 жовтня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках — перемир’я. Не зафіксовано жодного факту  порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

На Луганському напрямку тривають інтенсивні навчання з вогневої підготовки. Українські військовослужбовці покращують навички стрільби зі стрілецької зброї та озброєння БМП. А в районі м. Новоайдар сьогодні навидитиметься навчальна понтонна переправа.

За координації групи цивільно-військового співробітництва ЗС України тривають роботи з обслуговування та відновлення високовольтних ліній електропередач в районі с. Кримське. Військові продовжують розмінування місцевості.

На Артемівському напрямку (Попаснянський район) з 26 жовтня згідно з Доповненням до «Комплексу заходів»  у рамках Мінських угод заплановано верифікацію спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ відведення від лінії розмежування танків.

З мето покращення ефективності патрулювання СММ створила передові патрульні бази у м. Новоайдар Луганської області і підконтрольному т.з. «ЛНР» м. Стаханів.

Последние комментарии