У Луганській області представили нового начальника обласної міліції

У Луганській області представили нового начальника обласної міліції

Сьогодні, 19 жовтня, на Луганщині керівництву області, силовикам, керівному складу обласної міліції було представлено нового очільника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області. Керманичем обласної міліції став командир батальйону «Київщина» полковник Юрій Покиньборода.

«Перш, ніж був призначений новий керівник обласної міліції, ми з ним зустрічалися кілька разів і обговорювали певні заходи, які треба негайно вжити в області. Полковник Покиньборода має повну підтримку як з боку Міністра внутрішніх справ, так і Президента. Про що свідчить той факт, що Президент безпосередньо привіз його на своєму гелікоптері у Кремінну, де ми і зустрілися. Вже є розроблені певні плани негайних термінових заходів напередодні виборів. Я сподіваюся, що ми всі разом нарешті наведемо лад в області», – наголосив керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука.

«Я дякую всім за довіру, і хочу завірити, що міліція буде виконувати свої обов’язки професійно і якісно», – сказав полковник Юрій Покиньборода.

Последние комментарии