13 жовтня відбулося чергове засідання виконкому

13 жовтня відбулося чергове засідання виконкому

Його порядок денний містив понад 10 питань.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету на 2015 рік. «Насамперед кошти будуть спрямовані на оплату праці працівників комунальної сфери, на проектні роботи зливного колектора по вул. Сметаніна та на потреби відділу освіти, – повідомив у своєму коментарі секретар ради Андрій Гавриленко. – Заплановані гроші на ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж за адресами пр. Гвардійський, 18 та вул. Вілесова, 7а. Додатково виділяються кошти на ремонт теплиці в школі №8, обладнання кухні для багатопрофільної лікарні, а також на благоустрій прибудинкової території за адресою вул. Маяковського, 10. Це відремонтований багатоквартирний будинок планується ввести в дію наступного тижня».

На засіданні прийнято рішення про організацію занять з навчання плаванню та фізичною культурою та спортом. Андрій Гавриленко зазначив, що наразі діти навчаються плаванню в басейні «Садко» і для того, щоб знизити навантаження на цей басейн, міська влада планує відновити плавальний басейн в школі №18, а також у тих дитячих садках, де вони передбачені проектом.
Ще одне рішення стосувалося проведення міських заходів, присвячених 71-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.
Серед інших розглянуті та прийняті рішення про захист прав малолітніх тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии