За минулі вихідні співробітники ДАІ Луганської області виявили понад 20 нетверезих водіїв

За минулі вихідні співробітники ДАІ Луганської області виявили понад 20 нетверезих водіїв

Триває робота Державтоінспекції Луганської області щодо виявлення та припинення фактів керування водіями у нетверезому вигляді.
У минулі вихідні в ході профілактичних заходів працівниками ДАІ виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 23 водія, що керували транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

На порушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння...» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У проведенні профілактичних заходів задіяно максимально-необхідну кількість співробітників ДАІ, основну увагу яких було зосереджено на забезпеченні безпеки дорожнього руху, запобіганні та виявленні порушень Правил дорожнього руху в містах та районних центрах області, де зосереджена основна кількість місць відпочинку населення, а так само питні заклади.

Як відзначають самі водії, подібні заходи на дорогах повинні проводитися частіше. Так як нетверезі водії становлять значну загрозу, піддаючи небезпеці, як своє життя, так і інших учасників дорожнього руху.

Державтоінспекція вкотре нагадує, що за керування транспортом у нетверезому стані Кодекс про адміністративні правопорушення передбачає штраф 3400 гривень або адміністративний арешт від семи до десяти діб. Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

Робота з виявлення на автошляхах області фактів керування транспортом водіями у стані сп'яніння проводитиметься систематично.

 

ВДАІ з обслуговування м.Сєвєродонецьк

Последние комментарии