На Луганщині — відведення 82-мм мінометів

За останню добу станом на 7-му ранку 15 жовтня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках — перемир’я. Не зафіксовано жодного факту  порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речика АТО в Луганській області.

Сьогодні згідно з планом на Луганському напрямку розпочинається третя черга відведення озброєння. У рамках доповнень до Мінських угод українські військовослужбовці відводитимуть від лінії розмежування на відстань не менше 15 км 82-мм міномети. Цей етап триватиме три дні при постійному моніторингу спостерігачів ОБСЄ. Запрошені до роботи представники ЗМІ.

На території тимчасово контрольованій т.з. «ЛНР» зростає невдоволення через проблеми із централізованим забезпеченням водою. Зокрема виникли складнощі з водопостачанням у Луганську. Аби забезпечити обласний центр влада припиняє водопостачання населених пунктів сателітів. Аналогічні проблеми присутні у Перевальському районі так званої «ЛНР».

У нас тривають роботи з розмінування. За координації групи цивільно-військового співробітництва ЗС України продовжується процес відновлення систем газопостачання прифронтових сіл Луганщини.

Последние комментарии