На Луганщині — дотримання перемир'я

За останню добу станом на 7-му ранку 14 жовтня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках — перемир’я. Не зафіксовано жодного факту  порушення режиму припинення вогню.

Триває верифікація відведення озброєння.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Об 11.20 в районі шахти «Родіна» м. Золоте – 4, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав смертельні поранення мешканець с. Катеринівка, 1971 р.н. Перевіркою встановлено, що загиблий працював на шахті «Родіна» електриком у зв’язку з чим цього дня здійснював обхід повітряної лінії електропередач з метою виявлення пошкоджень.

Вчора співробітники СБУ спільно з бійцями батальйону МВС «Кіровоград» та співробітниками Лисичанського МВ вилучили великий схрон зі зброєю. Він знаходився у напівзруйнованому одноповерховому будинку у полі поблизу фабрики «Техноткань». Незаконний арсенал склав близько сотні ящиків з боєприпасами для стрілецької зброї, а також десятки одиниць РПГ, АГС па ПЗРК. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ МВС України. Вживаються заходи щодо встановлення власника вилучених предметів.

Усіх військовослужбовців — з Днем  захисника України! Нехай Пресвята Богородиця захищає Вас своїм покровом!

Последние комментарии