На Луганщині — тиша. Триває верифікація відведення протитанкових гармат

За останню добу станом на 7-му ранку 13 жовтня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках — перемир’я. Не зафіксовано жодного факту  порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Триває верифікація другого етапу відведення протитанкових гармат калібру 85 міліметрів. Моніторинг-офіцери спеціальної місії ОБСЄ звіряють серійні номери озброєння та перевіряють їх райони зосередження. Сили АТО в повному обсязі виконують Мінські домовленості та є максимально відкритими для роботи міжнародних спостерігачів.

На полігонах Луганщини тривають інтенсивні навчання з вогневої підготовки. Зокрема сьогодні на навчальному центі у районі с. Чабанівка відбудуться заняття з управління вогнем артилерії. Запрошені представники ЗМІ.

Вчора о 15.00 надійшла інформація співробітників Новоайдарського міжрегіонального відділу СБУ про те, що на колишній фермі у с. Побєда Новоайдарського району зберігаються боєприпаси. У ході перевірки вказаної інформації співробітниками СБУ та оперативної групи МВС  було вилучено:  дві гранати РГД — 5; два запали УЗРГМ; 60 патронів калібру 5,45 мм.; 16 патронів 9 мм.;  два магазини до «АК». Вилучене направлено до НДЕКЦ при ГУ МВС України для дослідження.

У с. Побєда поблизу каплиці на честь загиблих від удару «Градів» з території РФ українських воїнів школярі м. Новоайдар посадять алею Слави та приймуть присягу Джури.

Последние комментарии