6 жовтня відбулося чергове засідання виконкому

6 жовтня відбулося чергове засідання виконкому

Його порядок денний містив понад 10 питань.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про надання жилого приміщення та жилої площі у гуртожитку. «У міській раді ведеться облік осіб, які потребують житлової площі, – повідомив у коментарі секретар ради Андрій Гавриленко. – Щоб потрапити до цього списку, людині необхідно проживати в Сєвєродонецьку, мати відповідний склад сім’ї і працювати на комунальному підприємстві чи в установі.

На підставі пропозиції комісії виконкому міської ради з питань призначення соціальних допомог, на засіданні прийнято рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги громадянам м. Сєвєродонецька, які тимчасово відчувають матеріальну скруту.

Ще одне рішення стосувалося підведення підсумків літньої оздоровчої кампанії 2015 року. На оздоровлення дітей з міського бюджету було виділено 296 тис. грн. Понад 2 млн. грн. надали підприємства та організації Сєвєродонецька. Оздоровчий процес відбувався на базах міських та позаміських закладів оздоровлення та відпочинку: дитячих пансіонатів, санаторіїв, таборів тощо. Загалом влітку 2015 року оздоровчими та відпочинковими послугами було охоплено майже 3 тис. дітей шкільного віку, в тому числі понад 1,5 тис. дітей пільгових категорій.

Серед інших прийняті рішення про перерозподіл видатків бюджету, захист прав малолітніх тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии