На Артемівському (Попаснянський район) напрямку на лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню, а на Луганському – зафіксовано 1 обстріл

За останню добу станом на 29 вересня на Артемівському (Попаснянський район) напрямку на лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню, а на Луганському – зафіксовано 1 обстріл. 

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Зокрема вчора о 20.25 бойовики т.з. «ЛНР» обстріляли ОП підрозділу Збройних Сил України південніше Старого Айдару Станично-Луганського району. Вогонь вівся протягом у 2 хвилин з автоматичної зброї з напрямку підконтрольної НЗФ Раївки. Українські військовослужбовці у відповідь не стріляли.

Підрозділи ЗСУ продовжують інтенсивну бойову підготовку на полігонах Луганщини. У зв’язку зі збільшенням випадків підривів військовослужбовців та мирних мешканців на розтяжках та мінах проводяться заняття з мінно-вибухової безпеки. Триває інформування мирного населення щодо правил безпеки поводження з невідомими вибуховими пристроями.

Продовжується відновлення централізованого газопостачання у прифронтових містечках та селах при координації групи цивільно-військового співробітництва CIMIC ЗСУ. Сьогодні бригада газовиків у супроводженні військових інженерів працюють у селі Трьохізбенка Новоайдарського району.

О 10.00 у Страбільську розпочне роботу науково-практична конференція по  взаємодії ЗС України  з громадянським суспільством, У ній візьмуть участь представники військового командування, Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, громадських організацій та преси. 

Последние комментарии