У Сєвєродонецьку відкрили Євроклуб

У Сєвєродонецьку відкрили Євроклуб

Сьогодні, 28 вересня, у Сєвєродонецькому вищому професійному училищі за участі заступника керівника Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик пройшло відкриття Євроклубу «Шлях до мрії». 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На першому засідання клубу студенти розказали про історію Євросоюзу та принципи, на яких ґрунтується політика міжнародної організації. Не забули вони розповісти і про підписання між Україною та Європейськии Союзом економічної частину Угоди про асоціацію та про прагнення нашої країни приєднатися до європейської сім’ї. 

«Україна сьогодні стоїть на шляху становлення. На сьогодні багато наших дітей побували на відпочинку по всій країні, в тому числі за кордоном. Таким чином, ми розвінчуємо міфи, які нам нав’язує сусідня держава. Нам є чим пишатися на міжнародному рівні. Я закликаю учнів та студентів вчити історію нашої країни, історію європейських країн та англійську мову. На сьогодні у вас є всі можливості, щоб поїхати у Європу і побачити все власними очима. Є безліч програм, зокрема, по студентському обміну, до яких я вас закликаю долучатися. Я бажаю вашому Євроклубу розвиватися та не спинятися на досягнутому», – відзначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. 

Після урочистого відкриття відбулось перше засідання клубу, під час якого було проведено відеоміст «Схід та Захід – разом» з Міжрегіональним вищим професійним училищем автотранспорту та будівництва міста Львову.

Последние комментарии