Георгій Тука привітав працівників «Імпульсу» з професійним святом

Сьогодні, 25 вересня, з нагоди професійного свята  працівників машинобудування і приладобудування керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука привітав працівників Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс».

Про це повідомляє  прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Підприємство завдяки вашій праці перетворилося не тільки в символ та «перлину» Луганщини. Воно є зразково показовим у масштабах усієї України. Зараз  у не простий час мені особливо радісно бачити, як розвивається ваше підприємство. У вас чудовий колектив, який вам вдалося зберегти.  У першу чергу гроші заробляються розумом, завдяки вашим талантам і керівництву ви стрімко розвиваєтесь. Вітаю вас із професійним святом», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Інтегруючи та застосовуючи сьогодні найкращі передові технології, виховуючи кадри, ми створюємо економічні основи для нашої інтеграції у світові ринки. Ми робимо все, щоб Україна не на словах, а на ділі рухалась у світ високих технологій. Дозвольте побажати міцного здоров’я та творчих успіхів. Усіх зі святом», – наголосив директор Сєвєродонецького НВО «Імпульс» Володимир Єлисеєв.

Последние комментарии