На Луганщині тривають збори військових інженерів

Так, цього тижня в усіх окремих механізованих бригадах та приданих військових частинах проводяться триденні збори із воїнами інженерних військ. Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

- Сапер не має права на помилку, а щоб не її е припускати бійцям треба постійно вчитися і відшліфовувати спеціальні навички. Акцент в ході даних спеціальних занять ставиться на вивчення особливостей постановки мінних загороджень ворогом та вмінні забезпечувати дії передових сил АТО за різних умов бою, — пояснив начальник групи оперативного забезпечення сектору.

Чимало часу на полігонах відводиться таким сучасним способам швидкого розмінування території, як за допомогою заряду розмінування переносного типу ЗРП. Подібні до цього пристрої створюють коридор на мінному полі шириною близько 50 сантиметрів на дальність понад 50 метрів.

По закінченню зборів військовослужбовців інженерних підрозділів, військові сапери поділяться новими знаннями з бійцям механізованих та аеромобільних бригад в ході занять з мінно-вибухової безпеки, а також спрямують їх на ліквідацію наслідків бойових дій в регіоні.

Последние комментарии