Презентація навчальної програми ПРООН

Презентація навчальної програми ПРООН

21 вересня для внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Сєверодонецького кластеру в м. Кремінна відбулася презентація Навчальної програми ПРООН «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей». Захід організовано Програмою розвитку ООН спільно з Луганським обласним центрами зайнятості в межах проектів «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні» та «Економічне та соціальне відновлення Донбасу», що фінансуються урядом Японії. Навчальна програма реалізується у партнерстві з Міністерством соціальної політики України, Державною службою зайнятості та місцевими органами влади.

До презентації були залучені успішні підприємці регіону. Рубіжанських підприємців представляв Харебов Андрій Валентинович, неперевершений майстер реклами і поліграфічних послуг.

Андрій Валентинович поділився своїми секретами успіху, підтримав учасників Програми щодо їхнього вибору – стати підприємцем. Нагадав всім відомий постулат – найкращий роботодавець й твій бос – це ти сам. Тож не треба боятися, як відомо, Великому кораблю – Велике плавання, а тренера допоможуть представникам цільових груп впевнено керувати кораблем, підвищивши рівень поінформованості про можливі види заняття підприємницькою діяльністю, інструменти й механізми розвитку бізнесу.

Підтримала вибір учасників тренінгу Логвинчук В.Г., начальник відділу активної підтримки безробітних Рубіжанського міського центру занятості. Вікторія Геннадіївна побажала всім присутнім впевненості, наполегливості в досягненні мети – стати підприємцем і працювати для відновлення економічного і соціального рівня Донбасу.

 

О.Білоус, провідний фахівець з питань зайнятості відділу актиної підтримки безробітних Рубіжанського МЦЗ

Последние комментарии