На Луганщині зафіксовано — 1 обстріл бойовиків

За останню добу станом на 7-му ранку 15 вересня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках вздовж лінії розмежування загалом дотримувався режим припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний  сайт речника АТО в Луганській області.

Водночас  сьогодні о 2-45 ночі протягом 4 хвилин бойовики т.з. «ЛНР» обстріляли ОП підрозділу ЗС України поблизу с. Кримське Новоайдарського району. НЗФ застосовували стрілецьку зброю – АКМ та РПК. Наші військовослужбовці, дотримуючись режиму припинення вогню, відповіді адептам «руського мира» не дали.

За інформацією ГУ МВС у Луганській області, 14.09.2015 о 10-30 до Станично-Луганського РТМО з діагнозом осколкове поранення потилиці госпіталізовано місцеву мешканку 1943 р.н. У ході проведення перевірки встановлено, що вказані тілесні ушкодження пенсіонерка отримала 13.09 приблизно о 19-00 у смт. Станиця Луганська, внаслідок детонації розтяжки.

За цим фактом проводиться перевірка.

Режим тиші українські військовослужбовці  активно використовують для вдосконалення професійної майстерності на полігонах, ремонту бойових машин та навчання новобранців, призваних в рамках шостої хвилі мобілізації. Зокрема, поблизу села Трьохізбенка Новоайдарського району зранку наші військовослужбовці відточують навички вогневої підготовки з усіх видів стрілецької зброї, а також озброєння БМП-1 та БМП-2.

Сили АТО повністю контролюють ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках.

Последние комментарии