На Луганщині бойовики здійснили 2 обстріли провокативного характеру

За останню добу станом на 7-му ранку 14 вересня 2015 року на Луганському напрямку зафіксовано 2 обстріли бойовиків, на Артемівському (Попаснянський район) — вздовж лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Зокрема вчора близько 20.00 з напрямку с. Весела Гора, яка підконтрольна т.з. «ЛНР» російські найманці обстріляли з АГС-17 українські позиції поблизу м. Щастя.  Зафіксовано 2 розриви гранати. А близько 23.00 з АГС-17 (3 постріли) зазнав вогневого уражання ОП  підрозділу ЗСУ поблизу підконтрольного адептам «русского мира» села Сокільники. Втрат серед особового складу ЗСУ немає. Дії бойовиків НЗФ носили провокативний та хаотичний характер.

За повідомленням ГУ МВС у Луганській області, 13 вересня о 19.00 надійшло повідомлення мешканця селища Новопсков, що у період часу з 06.00 до 18.00 з території шкільного двору, при невідомих обставинах зник Державний прапор України, який був розташований поблизу центрального входу в будівлю ЗОШ. Проводиться подальша перевірка.

Режим тиші українські військовослужбовці  активно використовують для вдосконалення професійної майстерності на полігонах, ремонту бойових машин та навчання новобранців, призваних в рамках шостої хвилі мобілізації. Зокрема, поблизу села Трьоіхбенка Новоайдарського району наші військовослужбовці відточуватимуть навички вогневої підготовки з усіх видів стрілецької зброї, а також озброєння БМП-1 та БМП-2. 

Групи військових саперів забезпечують безпеку сільськогосподарським підприємствам під час збору урожаю, проводять розмінування. Триває відновлення інфраструктури краю.

Сили АТО повністю контролюють ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках.

Последние комментарии