На Луганщині – тиша

За останню добу станом на 7-му ранку 11 вересня 2015 року на Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках вздовж лінії розмежування дотримувався режим припинення вогню.

Про це повідомляє Офіційний сайт речника АТО в Луганській області.

Водночас о 08-30 10.09 поблизу ВОП, що знаходиться на околиці с. Троїцьке Попаснянського району під час обходу прилеглої території підірвалися на розтяжці з протипіхотною міною ОМЗ-72 військовослужбовці підрозділу ЗСУ. Внаслідок цього від отриманих тілесних ушкоджень загинули два захисники України, уродженці Львівщини та м. Кременчук, а також отримали тілесні ушкодження у вигляді проникаючих осколкових поранень 4 військовослужбовця родом з Києва, Львову, Чернігова та Кривого Рогу. Трьох поранених госпіталізовано до лікарні м. Артемівськ, один — знаходиться у неконтактному стані у вузловій лікарні м. Попасна. Його стан – важкий.

Протягом двох тижнів на полігонах Луганщини триватимуть інтенсивні навчання з вогневої підготовки. Захисники України відточуватимуть навички у веденні вогню зі всіх видів стрілецької зброї, озброєння БМП-1, БМП-2, а також СПГ-9, РПГ-7. Жодного пострілу у бік лінії розмежування не пролунає. 

Протягом минулої доби підрозділи сил АТО повністю контролювали ситуацію на Луганському та Артемівському напрямках, жорстко дотримуючись Мінських домовленостей. Військовослужбовці ЗСУ несли службу на блокпостах, ОП, у секретах, пильно спостерігаючи за противником та перебуваючи у готовності дати відсіч будь-яким агресивним діям.

Последние комментарии